středa 16. května 2012

Bodyfarm - s vůní manga

O řecké přírodní kosmetice Bodyfarm jste tu ode mě měli už několik recenzí a vzhledem k tomu, že jsem s těmito výrobky opravdu spokojená, budou přibývat další, protože pár dalších "kousků" už jsem si zase objednala :)

A protože jsem se zatím zmiňovala pouze o jednotlivých produktech, ráda bych vám dnes poskytla i pár informací o samotné firmě Bodyfarm.
Začátek této firmy se datuje již od roku 1950, kde v tehdejším hlavním městě Kréty Chanie vznikla vůbec prvotní myšlenka ohledně výroby mýdla s olivovými výtažky. Za tímto nápadem stál Nikolaos Vretoudis, dědeček současného majitele BODYFARM. Právě tento muž, Nikolaos Vretoudis v roce 1950 založil stejnojmennou firmu na výrobu mýdla s výtažky kvalitního olivového oleje.
Co se týká složení této kosmetiky, tak nejdůležitější je, že obsahuje přírodní extrakty a naopak NEOBSAHUJE ropné produkty či deriváty, obsahuje velké množství přírodních vitamínů, antioxidantů a hydratačních látek, je vyráběna z plodin ekologického zemědělství a tyto kosmetické výrobky nejsou testovány na zvířatech.

Tak už dost historie a teorie a pojďme k mé další recenzi :)

Dneska se jedná o sprchový gel a mýdlo, obojí s vůní manga.





Mýdlo obsahuje mimo jiné olivový olej, provitamin B5 a glycerin. Je určený pro čištění těla i obličeje. 
Já ho používám především na ruce. Na obličej pak asi tak 1x týdně. Mýdlo je takové hrubší a díky tomu působí jako peeling. Musím říct, že po umytí nemám vůbec pocit vysušených rukou a ruce jsou i krásně jemné. Stejně tak působí i na obličej.
Sprchový gel - nejvíc na něm oceňuji skvělou vůni! Tedy určitě pro toho, kdo má tyto ovocné vůně rád...a to já tedy mám:)
Jinak na umytí stačí jen trošku, krásně pění a mám po něm pocit krásně jemné pokožky. Pokud by ho chtěl někdo vyzkoušet, právě na něj mají na www.bodyfarm.cz slevu 25%.
Oba produkty mohu jen doporučit :)

Budu ráda, když mi napíšete, jak vás tyto výrobky zaujaly?
Předem děkuji za všechny vaše komentáře:)

7 komentářů:

  1. krásná recenze! výrobky vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  2. od tehle firmy jsem nikdy nic nevyzkousela, ale mangova vunemusi bejt uzasna..
    miluju mango, zrovna dneska jsem jedno cele snedla, nekecam :D

    u me na blogu probiha poslednich par dni giveaway, tak se zapoj, pokud budes mit zajem :-)
    http://talesfrommywardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo tak o téhle kosmetice slyším poprvé ale vypadá dobře, budu se po ní muste poohlédnout ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujaly mě moc!:-) Někdy jejich kosmetiku musím vyzkoušet, líbí se mi to složení:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám, že jsi velký milovník řecké kosmetiky. To je dobře, Řecko teď fakt potřebuje každou korunu:-D. Ne...dělám si srandu, já vím, co to je závislost na kosmetice (zvlášť když je bez chemikálií, že?)...:-)

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)