čtvrtek 15. března 2012

LIPORED - emulze k redukci podkožního tuku

"Dobře vstřebatelná emulze podporující redukci tuku z podkožních tukových buněk formou lipolýzy. Zabraňuje zpětnému ukládání tukových složek do tukových buněk. Aplikovat je nutné denně - nejlépe ráno a večer, minimálně jeden měsíc.".............Tak praví výrobce - RYOR.


S touto recenzí jsem opravdu čekala celý měsíc, abych mohla potvrdit či vyvrátit to, co je uvedené v popisu tohoto výrobku.
LIPORED jsem používala poctivě 2x denně a zaměřila jsem se na oblast břicha, kde moje "špíčky" opravdu nevypadaly moc vábně...Kůže byla tak nějak krabatá, varhánková či jak to popsat...
Po měsíci používání tohoto výrobku mohu říct, že zlepšení je vidět na první pohled! Kůže se vyhlazuje a břicho působí tak nějak pevněji. Jsem z tohoto výrobku opravdu nadšená.
Dívala jsem se, že má RYOR v nabídce ještě další výrobky pro modelaci těla - můžete se podívat TADY. Jestli fungují stejně jako LIPORED, určitě stojí za objednání...

Před časem jsem zkoušela podobný výrobek od Avonu, ale výsledek se nedostavil žádný...
Máte nějaké zkušenosti s podobnými výrobky?

5 komentářů:

  1. často je mi líto, že nejsem trošku víc při těle... Lidé kolem mě měli vždycky podobné problémy a já nikdy nic... :) Ale až budu starší a baclatější a problémovější, tak aspoň vím, kam mám zabrousit:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám zeštíhlující gel od Ryoru a výsledky zas tak nevidím. Především hodně sportuji a žiji zdravě, tak si myslím, že mé úbytky má na svědomí hlavně to, a ne krém :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsem překvapená, že to funguje! Většinou jsou ty výrobky k ničemu:) Díky za recenzi!

    OdpovědětVymazat
  4. Plně souhlasím s Luckou nade mnou. Mě většinou nefunguje nic. Tohle by možná stálo za to vyzkoušet...:-)

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)