čtvrtek 15. listopadu 2012

BODYFARM - santálové dřevo

O přírodní kosmetice Bodyfarm jsem se tu zmiňovala již několikrát a dnes mám pro vás další recenzi na jejich výrobek.
Tuhá mýdla jsem přestala používat téměř okamžitě, co začala být běžně dostupná mýdla tekutá. Tenkrát jsem si myslela, že se k nim nejspíš nikdy nevrátím. Ale znáte to...Nikdy neříkej nikdy...Toto rčení se mi potvrdilo i tentokrát. Téměř před rokem se mi dostalo do ruky tuhé mýdlo od firmy Bodyfarm. Tenkrát to bylo olivové mýdlo (psala jsem vám o něm TADY), které opět po dlouhé době změnilo můj názor na tuhá mýdla. Pak jsem si od této firmy objednala další - mangové - recenze TU a opět jsem byla velmi spokojená, takže jsem si teď objednala znovu. Tentokrát se jedná o santálové dřevo.



Všechna mýdla této značky obsahují olivový olej a jsou vhodná jak na tělo, tak i na obličej. Za sebe musím říct, že právě na obličej ho používám velice ráda, protože kromě výborného čistění působí i jako peeling a ani nijak příliš nevysušuje.

Samozřejmě Bodyfarm nabízí velký výběr nejen mýdel, ale dalších přípravků jak už k péči o tělo, pleť nebo třeba vlasy - všechny jejich výrobky a akce naleznete TADY.

Zkusili jste už nějaký výrobek této firmy?



9 komentářů:

  1. tuhé mydlá mám najradšej, kupujem iba prírodné, moju pokožku nevysušuje a nedráždi :) od bodyfarmy som nič neskúšala, myslím, že u nás (SR) sa nič také nenachádza...

    OdpovědětVymazat
  2. To musí úžasně vonět. Já teď používám také přírodní, s olivovým olejem, ale popravdě, je takové zvláštní. Je jinak tuhé než ta mýdla, na která jsem byla zvyklá, tohle je po týdnu používání takové jako rozbředlé a vždycky se odlomí nějaký kousíček, který se pak přilepí na umyvadlo a nejde smýt. Nevím jestli jsou taková všechna tahle mýdla, protože je tohle moje první přírodní, ale už teď vím, že bych si ho už nikdy znovu nepořídila:)

    OdpovědětVymazat
  3. popravde tuto znacku ani nepoznam:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, nemůžu se Ti dopsat na email, vše se mi vrací.
    Vyhrála jsi u mně na blogu kosmetiku GS a prosím tedy o Tvou adresu:-)

    Díky,
    Luc.
    lucievankoten@zivotpodlelucie.com

    OdpovědětVymazat
  5. tuto značknu nepoznám, ale toto mydlo vyzerá dobre. :)
    inak moc pekný blog.

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)