čtvrtek 18. října 2012

Mary Kay

O této kosmetice jsem letmo slyšela už dříve, ale nyní jsem měla možnost poznat ji blíže díky našim Všehotrhům, kam s touto kosmetikou jezdí jedna velmi milá paní...Při druhém setkání jsme se nechaly s holkama nalíčit a přijali jsme pozvání na hodinovou péči...Absolvovali jsme ji minulý týden a můžu říct, že to bylo super! Pokud byste někde natrefili na tuto možnost, určitě doporučuji!!!
A jak to probíhalo? Kromě toho, že jsme se v průběhu celé hodiny a půl průběžně dozvídali různé podrobnosti o kosmetice MaryKay, dostalo se nám skvělé péče nejen o pleť obličeje a líčení, ale měli jsme možnost vyzkoušet si i řadu přípravků "Sametové ruce". A věřte, že byly opravdu sametové. Takto jemné ruce jsem měla naposledy asi jako mimino...Mohla bych se tu rozplývat ještě dlouze, ale stejně by o nebylo ono...prostě to chce vyzkoušet :)

No a samozřejmě jsme si udělali foto (holkám to poněkud kazím, tak snad mi prominou a vy také)




A taky jsme neodolali a pořídili si aspoň řasenku, kterou teď mají jako úplnou novinku...




Kartáček je úžasný. Krásně se aplikuje a řasy se neslepují. Výdrž je opravdu dlouhá...pokud se nezvládnete odlíčit, tak klidně do druhého dne, aniž by se jakkoli drolila či rozmazávala...;)

No a kdybyste to neměli daleko a chtěli si udělat výlet do Ploskovic, srdečně vás zvu na naše Všehotrhy v podzámčí, které se konají právě tuto sobotu ( má být i krásně!!!)

8 komentářů:

  1. Sluší vám to, všem!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Vy jste kočky všechny tři. Vůbec to nikomu nekazíš, naopak holky můžou bejt rády za takovou mamču:-). A ten kartáček vypadá slibně!

    OdpovědětVymazat
  3. Kočky:) taky jsem na takové návštěvě u MK byla, bylo to fajn, dozvěděla jsem se nějaké nové věci, ale líčení, které mi paní vytvořila se mi vůbec nelíbilo, vůbec to neladilo, navíc mi pak volala jestli něco nechci a nějak nechápala, že nechci:/ tak to bylo jediné mínus. Jako tam jsem si něco koupila, přeci jen si se mnou dala práci, ale že bych toho chtěla více to ani moc ne:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, máš pravdu. Když člověk absolvuje tu péči, tak je mu blbý nic si nekoupit, ale na trvalý odběr je to přeci jen dost drahý...

      Vymazat
  4. prave, ze im to vobec nekazis! :) vyzeras na fotke velmi dobre a holky tiez ;) skoda ze nemam aj ja moznost zucastnit sa niecoho takeho ... aj ked je pravda ze pre nezarabajucu studentku dost draha kozmetika, ale raz za cas sa mozeme potesit ;)

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)