úterý 28. srpna 2012

Pudr od Essence

Nedá se nic dělat....konec prázdnin je tu a včera už jsem byla poprvé v práci. Kéž by ten školní rok utíkal stejně rychle jako ty prázdniny...I když musím říct, že tento týden je to v té škole bez dětí ještě docela fajn ;)

Dneska bych vám ráda představila pudr Vampire´s Love od Essence, který v poslední době používám nejčastěji. Je to odstín 01 LIL´VAMPIRE, který je na moji světlou pleť jak ušitý. Kromě odstínu je pro mě důležitá také výdrž, protože nepatřím k těm, které se několikrát za den přepudrovávají. I tady musím říct, že výdrž je k mé naprosté spokojenosti. Pokud se nalíčím ráno, bez problémů vydrží do odpoledne, než přijedu domů z práce.







Další nespornou výhodou tohoto pudru je velmi příznivá cena. Když se podívám na jiné značky a vidím na štítcích cenu dvakrát až třikrát vyšší, marně přemýšlím, v čem by mohl být tak výrazný rozdíl, za který by mi stálo za to platit o tolik více...

Jaké jsou vaše zkušenosti s pudry a jaké značky používáte?

5 komentářů:

  1. Já mám hodně světlou pleť a nějaký světlý sháním, tento by se mi líbil, ale ty třpytky.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem používala pudry a make-upy v pubertě, kdy jsem měla hromadu "beďarů" :)Nejspíš to bylo něco od Avonu nebo Oriflamu:) Teď už jimi netrpím - díky bohu, ale říkám si, že bych konečně mohla něco podobnýho taky zase začít používat:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pre mňa je púder nutnosťou, pretože sa pomerne dosť lesknem. Zvyknem ich dosť meniť a zatiaľ som asi nenašla taký, s ktorým by som bola spokojná na 100%. Ale veľmi blízko sa blížil jeden od Rimmelu. Nepamätám si síce názov, ale v balení bol aj štetec :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek.. možná se po pudru od Essence podívám :) Já moc pudrům nehodluji, ale když už, tak jednoznačně pudr od Synergenu (priv. zn. Rossmanna. Nemohu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)