úterý 21. srpna 2012

Péče o oční okolí - RYOR

Při péči o pleť bychom určitě neměli zapomínat na oční okolí. Myslím, že je to ta část obličeje, které je potřeba věnovat zvýšenou péči. Co si budeme povídat...Zatížení pleti v oblasti kolem očí je díky všem "šminkům", které každé ráno pečlivě nanášíme na své "ksichtíky", abychom z nich udělali krásné obličejíčky docela velké a na očích si dáváme záležet většinou nejvíce...A ať chceme nebo ne, časem se to projeví a protože pleť kolem očí je nejcitlivější, poznáme to tam nejdříve a nejvíce...Proto vás chci dnes seznámit s přípravkem, který používám a jsem nesmírně spokojená...
Vzhledem k tomu, že na výrobky od RYOR(u) nedám dopustit a vždycky jsem byla spokojená, vybrala jsem si z jejich nabídky Regenerační kapsle na oční okolí.





Složení:



Želatinové neparfémované kapsle jsou určeny pro všechny věkové kategorie. Balení obsahuje 30 kapslí, takže při pravidelném každodenním používání vám vydrží měsíc. 
Kapsle krásně hydratují a vzhledem k mému věku už mohu posoudit i kladné účinky na zjemnění vrásek kolem očí. Rozhodně mohu všem jen doporučit! :)

A co vy, pečujete o své oční okolí více než o zbytek pleti?

7 komentářů:

  1. To se mi líbí, ale asi bych vždycky zapomněla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já občas používám oční krém, též od Ryoru, ale přiznám se, že to flákám :( Ale už bych měla, přece jen, dvacet mi bude za měsíc a nechci ve třiceti vypadat na čtyřicet :D

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to dobře:-) Já používám oční krémy od Clinique:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jani a co ty kapsle obsahují? Vypadá to totiž dost dobře a něco na okolí očí bych potřebovala. Já na vyžehlení očí používám ricinový olej, ale pak jsem promaštěná až za ušima:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, omlouvám se, že odpovídám až dnes, ale už jsem se zase trápila s němčinou, takže jsem ani nic jiného nedělala...Abych nemusela opisovat z krabičky, připojila jsem foto, tak mrkni :)

      Vymazat
    2. Luci, Ty používáš pod oči riciňák? Já ho miluju (zrovna ho mám na hlavě), ale na obličej ho dávám jen na řasy a obočí, tohle mě nenapadlo. :) Jinak na oči doporučuju taky hadkovo Lipiosérum, když taky hadkuješ ;) Ale asi jsi to už četla, páč o něm psala i Bebe :)

      http://interestscrapbook.blogspot.cz/2012/08/lipio-serum-ruze.html

      Vymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)