pondělí 9. července 2012

LAVENDER - šampon na poškozené vlasy

Před časem jsem vám tu psala o mém novém objevu - internetovém obchůdku Lavender, který nabízí luxusní přírodní kosmetiku z francouzské Provence - můžete kouknout TADY.
Šampon Naturado, který jsem si objednala, jsem začala používat zhruba před měsícem. Je určený pro poškozené vlasy, což ty moje, vzhledem k tomu, že si je odbarvuji a téměř denně žehlím, opravdu jsou. O to víc jsem byla zvědavá na účinky tohoto šampónu...




Co se týká běžného mytí a bezprostředních dojmů, musím říct, že šampón už při malém množství krásně pění a ještě krásněji voní, vlasy jsou po umytí opravdu jemné. A dlouhodobější dojem? Musím říct, že vlasy vypadají opravdu zdravěji, jsou lesklejší a "chemlonový vzhled" hned po uschnutí je taky pryč. Pokud byste si tedy chtěli někdy tento šampón pořídit, z mého pohledu určitě doporučuji.:)

V obchůdku Lavender najdete kromě speciálních šampónů na různě problémové vlasy i spoustu dalších přípravků, včetně dekorativní kosmetiky - samozřejmě i ta je 100% přírodní.
Pokud byste si chtěli jejich nabídku prohlédnout, můžete TADY

A co vy? Dávate také přednost přírodní kosmetice?

11 komentářů:

  1. Olalá, tak tohle musím vyzkoušet! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá báječně, chtěla bych ho vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  3. mmm...Fakt by mi mohl pomoct tedy:D

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě je skvělý, ale mým vlasům už nejspíš nepomuže nic. Jsou tak strašně zničené, ale nechci si je nechat ostříhat, protože než by mi zase narostly bych si počkala nějaký ten rok rostou mi strašně pomalu:/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten by sa mi fakt hodil. Mám podobné vlasy ako opisuješ ty, denne si ich žehlím, mám ich nafarbené a sú dosť zničené no :/ Takže určite nad tým šampónom porozmýšľam :)

    Ináč pekný blog, sledujem :)

    OdpovědětVymazat
  6. já dávám přednost všem kosmetikám a přírodní se určo nebráním :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tento šampon si asi koupím... :)

    http://nunanek.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavá kosmetika, díky za tip,... nejspíš koupím balíček mamce k narozeninám

    OdpovědětVymazat
  9. No jo, já jsem BIO závislák. Po tomhle šamponu se musím podívat. Ikdyž nevím, který dřív. Tipů je tolik a já nevím, co vybrat:-)

    OdpovědětVymazat
  10. hodil by se mi, vlasy mím z žehličky totálně zničené

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)