čtvrtek 26. července 2012

Italská krása - regenerační maska na vlasy

Tak nevím...asi začnu chápat důchodce, když neustále tvrdí, že nemají čas...Slibovala jsem vám (sliby-chyby), že jak začnou prázdniny, polepším se s blogovou aktivitou...No a vidíte sami, že tedy žádná sláva :( 
No každopádně jsem si pro vás na dnešek připravila recenzi na další výrobek z obchůdku Italská krása.

Kromě šampónu, o kterém jsem vám psala TADY, jsem si pořídila také regenerační masku pro poškozené vlasy bez života stejné značky (SCÉNIC). Myslím si, že vlasy potřebují víc, než jen kvalitní šampón, proto si už dnes nedovedu představit mytí vlasů bez kondicionéru nebo masky.

Tato maska na vlasy slibuje navrácení vitality a lesku vlasů, hydrataci, ochranu před slunečním zářením. Pokud by vás zajímaly další podrobnosti, můžete se mrknout TADY :)




Co se na stránkách obchodu nedozvíte....

Měla jsem obavu, že při obsahu 250 ml bude za chvíli pryč. Ale omyl! Konzistence tohoto přípravku je hustší než bývají např. kondicionéry. Mám delší vlasy a musím si být jistá, že se maska dostala na každý vlásek, takže se rozhodně nesnažím šetřit. Přesto stačí poměrně malé množství a maska se krásně vetře po celé hlavě. Používám ji cca 2x týdně déle než měsíc a ještě jsem nespotřebovala ani půlku. Vlasy jsou po ní krásně jemné a lesklé, takže můžu říct, že moje spokojenost je maximální :)

Pokud by vás tato maska zaujala, dá se nyní v obchůdku Italská krása pořídit ve slevě za pouhých 160,- Kč, což si myslím je krásná cena! :)

Jak jste na tom vy, jaké přípravky používáte pro zlepšení kvality svých vlasů?

7 komentářů:

  1. Nějakou podobnou masku na vlasy jsem ještě nikdy nevyzkoušela. A za 160,- to je bomba.. asi si ju koupím, tak díky za tip. zaujala mě hlavně tehdy jak ses začala zmiňovat o té koncentraci ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že za vyzkoušení fakt stojí. Já jsem nad míru spokojená:)

      Vymazat
  2. No já doma testuju taky masku, vyhrála jsem ji u tebe v giveaway, zatím jsem spokojená ale než napíšu recenzi, tak chci přeci jen zkoušet déle. Je fakt, že pomalu ubývá:) až mě překvapilo, jak dobře se do vlasů dá nanést.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu moc ráda, když mi dáš vědět, jak jsi byla spokojená i po delší době:)

      Vymazat
  3. Já teď používám masku z LUSH s hennou a jsem docela spokojená! Tahle vypadá skvěle, třeba příště vyzkouším:-)
    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat
  4. u mna uz tiez nemoze byt umyvanie vlasov bez balzamu, alebo kondicioneru, bez neho by som vlasy mala na dotyk " nie hladke" neviem tomu ani najst slovo:D

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)