úterý 31. července 2012

AUBREY organics

O této kosmetice jsem se vám tu už také před časem zmiňovala - můžete mrknout na složku v recenzích - Kosmetika-bio.
Dnes jsem si pro vás připravila malou recenzi na bronzer této firmy.
Jedná se o práškový pudr - růž v odstínu broskev, s jemnými třpytkami, bohatý na živiny a přírodní barevné pigmenty. Bližší informace a přesné složení najdete TADY
Je to 3g balení, vcelku jednoduché a přesto na první pohled moc pěkné :)




Když jsem ten odstín uviděla po rozbalení, lekla jsem se, že pro moji poměrně světlou pleť bude příliš tmavý...Ale co, už jsem ho měla doma, tak jsem ho přeci musela alespoň vyzkoušet...



A málem jsem nevěřila svým očím. Na mé pleti nebyl vůbec tmavý, naopak vypadal zcela přirozeně a patrné byly pouze velmi jemné třpytky, které rozjasnily nalíčené partie. Prostě absolutní spokojenost. :)
Měla jsem snahu vám to vyfotit, ale na fotce to nebylo vidět vůbec...Takže jsem pak nanesla nepatrné množství na papírek, abyste měli alespoň trochu představu...



Přestože se cena tohoto pudru může zdát někomu poměrně vysoká, musím říct, že vzhledem ke kvalitě a minimální spotřebě při líčení vydrží hodně dlouho a tím se vložená investice určitě vyplatí :)

7 komentářů:

  1. to, že vypadá podle obalu tmavě a na tvé pleti vypadal přirozeně jen se třpytkami, mě nutí přemýšlet zda si ho objednat :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi, ale ty třpytky.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ukázka nemá chybu. Složení vypadá taky moc dobře, jen mě překvapily ty 3gramy...opravdu se toho spotřebuje tak málo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi to balení zdálo malinkatý, ale spotřeba fakt minimální, takže v poho:)

      Vymazat
  4. Tuto značku vůbec neznám! Díky za rozšíření obzorů :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  5. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchodujte kdekoliv - Váš čas je drahý. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)