sobota 28. července 2012

ADONIS - BRILLIANTINE - MARINE

Dnešní recenze je zase na jeden z šampónů, které jsem si oblíbila. O značce ADONIS jsem vám tu psala již několikrát a také jsem vám psala, že jsem si od nich pořídila šampón z řady MARINE, což je řada výrobků s obsahem výtažků z mořských řas.
Okamžitě, co mě na tomto šampónu zaujalo, byla velikost balení - 750 ml. Jelikož si musím mýt vlasy každý druhý den a někdy i denně, běžné čtvrtlitrové balení mi moc dlouho nevydrží. Takže za toto moje první velké plus. Šampón obsahuje kromě výtažků z mořských řas i olivový olej, na který také nedám dopustit (v jakékoli formě). Má regenerovat poškozené vlasy, aktivovat vlasové folikuky a zamezovat stárnutí vlasů.




Musím říct, že mě tento šampón nezklamal. Vlasy se po něm krásně rozčesávají (vyzkoušela jsem si bez použití kondicionéru), jsou lesklé a vypadají zdravě. Kromě toho má krásnou jemnou nevtíravou vůni a vyhovuje mi i balení s dávkovačem.
Za zmínku stojí určitě i příznivá cena 209,-Kč, což bych řekla je u takto velkého balení kvalitního šampónu velmi pozitivní :)

Pokud vás tento přípravek zaujal, můžete si o něm přečíst více TADY 
a pokud byste chtěli obhlédnout i další výrobky v tomto obchůdku, mrkněte TADY.

Máte také raději větší balení šampónů a podobných přípravků?

3 komentáře:

  1. tenhle šampon vypadá dobře :) krásná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná recenze :) :) Ale jelikož teď "jedu" v šamponech bez silikonu, tak bohužel nic pro mne :(

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)