středa 13. června 2012

RYOR - Koenzym Q10

Myslím, že když se řekne RYOR, není třeba nic moc dodávat...A kdo navštěvuje můj blog pravidelně, moc dobře ví, že tato značka patří k mým favoritům :)
Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na Denní krém s UV filtry, který právě teď používám.
Tento krém patří do řady Koenzym Q10 a je určený pro celoroční péči, vhodný téměř pro všechny typy pleti - normální, smíšenou, suchou i citlivou.

A víte, jak poznáte, že výrobek opravdu obsahuje Q10? Má žluté zabarvení.



Tento krém, podobně jako ostatní denní krémy od Ryoru, které jsem už vyzkoušela, se krásně vstřebává, nemáte žádný pocit mastnoty a pleť je po něm krásně jemná. Vzhledem k ochranným filtrům UVA a UVB jsem ho zvolila právě na letní období, i když je vhodný celoročně i do mrazů...
Jako přípravek ho tedy hodnotím velice kladně a když vezmete v úvahu, že stojí cca 100,- Kč, tak myslím, že není co řešit!

Jaké denní krémy používáte právě teď vy?

7 komentářů:

  1. Ryor mám ráda, i když ten produkt ještě neznám.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak už vím, jaký krém si pořídím, až vyplácám ten od Avonu :-D Moc děkuji za typ :)Vždy se řídím heslem, že by měl mít denní krém SPF.. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem o něm docela přemýšlela, ale nikde jsem se nedočetla, jak vysoké má SPF...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sice taky nevím, ale myslím, že pokud napíšeš dotaz na Ryor-třeba na jejich FB stránky, určitě ti rádi odpoví :)

      Vymazat
  4. Tak jsem si pořídila tento krémík a je výborný. Chtěla jsem ho právě proto, že je vhodný do mrazu. Doteď mi pleť na mráz reagovala svěděním a pálením a konečně je v klidu. Dnes si jdu koupit i Q10 oční krém. Opět se k němu vracím, protože po té, co jsem vyzkoušela jiné, tak zjišťuji, že tento od Ryoru opravdu funguje - hydratuje celý den. Přeji krásný adventní čas!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky. Teď jsem dodělala RYOR Exclusive - používán přes zimu a mohu všem DOPORUČIT, výborný, mastný akorát, na zimní období opravdu ideální, kupován v listopadu 2012 a opravdu denně používán a vydržel až do dneška, tj. 13.3.2013. Mám opravdu citlivou pleť, tudíž neexistuje krém od Avonu ani Oriflamu, který bych v zimě snesla. Miluju RYOR :)

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)