středa 23. května 2012

RYOR - hydratační kapsle

Jak už název napovídá, jsem tu s recenzí na další produkt mé oblíbené kosmetiky RYOR...Tentokrát se jedná o výrobek na intenzivní ošetření pleti. V této sekci najdete produkty, které jsou spíše jako doplňky k základním řadám přípravků o pleť. A právě mezi těmito výrobky jsem si vybrala Hydratační kapsle s ceramidy.
Jak uvidíte na obrázku, jedná se o želatinové kapsle růžové barvy bez parfermace. Kdo chcete vědět, co o nich říká výrobce, podívejte se přímo na stránky RYOR(u) - TADY... a jaká je moje zkušenost, se dozvíte hned pod obrázkem :)


O kapslích různých značek jsem doposud jen slyšela nebo četla a vždycky mě lákalo něco takového vyzkoušet. Když jsem je tedy objevila v nabídce Ryoru, neváhala jsem. Kromě těchto hydratačních kapslí jsem si objednala i regenerační kapsle na oční okolí, ale o těch zase někdy příště... 
Kapsle používám pravidelně večer na obličej, krk a dekolt. Musím uznat, že hydratace je úžasná a pleť je krásně svěží.
Budu se opakovat, ale opět další úžasný výrobek této kosmetiky, který mohu všem vřele doporučit :))

Máte nějaké zkušenosti s podobnými kapslemi ať už od RYOR(u) nebo jiné kosmetické značky?

8 komentářů:

  1. Nikdy jsem je nezkoušela, připadalo mi to jako zbytečnost, ale po tvé recenzi asi změním názor, povedlo se :)

    OdpovědětVymazat
  2. skvělá recenze :) asi zapřemýšlím a půjdu se podívat do drogerky :)
    http://your-honeybee.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. NE E NE E . Žádný kapsle neznám a ani nevím jestli bych to chtěla zkusit někdy možná

    OdpovědětVymazat
  4. Kapsle na oční okolí jsem náhodou objevila na internetu,ač mám s používáním Ryoru dlouhodobý problém,prostě mi nevyhovuje,vždy tak cca po třech letech se nechám na něco nachytat.Stalo se tak opět v případě kapslí na oči.Natěšená na zázračné ůčinky jsem si je letěla koupit a jako obvykle jsem byla velmi zklamaná.Po nanesení pleť lehce pálila,ráno katastrofa.Pod očima vrásky,jak stoletá stařena,pleť totálně vysušená,no prostě hrůza.Trpělivě jsem zkoušela tři dny,výsledek stále stejně katastrofální,tak milé kapsle letěly do koše.A opět jsem se pokorně vrátila ke kalciové masti,která je na noc naprosto úžasná a v mém případě ji nedokáží na noc nahradit ani oční krémy těch nejsvětovějších značek.Přes den ale mají mou plnou důvěru.Takže v mém případě Ryor nikdy více,i když.....Nikdy neříkej nikdy.

    OdpovědětVymazat
  5. Panebože, změn to písmo, bolí z toho oči

    OdpovědětVymazat
  6. prosím odpovedz mi,chcem si ich tiež kúpiť....

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, moc se omlouvám, že odpovídám až teď, ale byla jsem mimo...Vzhled pleti byl určitě lepší, hydratace vynikající a to je pak opravdu znát :)

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)