pátek 25. května 2012

Outfit + nail polish

Říkala jsem si, že už jsem vám sem dlouho nedala žádný outfit, tak že bych to měla napravit...Tak jsem toho tedy využila dnes, kdy jsem vyrazila po dlouhé době v šatech. Tyhle šatky už mám hooodně dlouho, ale přesto stále patří k mým nejoblíbenějším. Na nohy jsem si vzala boty Tamaris, které jsem vám TU už ukazovala, když mi přišly z e-shopu Rejnokobuv. Musím říct, že jsem je odhadla moc dobře. Jsou neskutečně pohodlné...Klidně v nich můžu být celý den a nohy mě vůbec nebolí. Dokonce jsem neměla ani nikde puchýře, když jsem si je vzala poprvé (a to je něco, s čím jsem téměř na 100 % počítala, když jsem viděla ty tenoučké pásečky).




A když už jsem přidala i ten detail bot, kde jsou vidět "nehty", doplním ještě i ty...

Šaty mají růžové kytičky, tak jsem na nehty u nohou zvolila lak od Essence - sweet candy pink a na ozdobení nálepky kytiček stejné značky, které jsou stejně jako lak určené na nehty u nohou.




U laků na nehty u nohou je hned několik rozdílů, které jsem zaznamenala oproti "běžným" lakům.
Jednak je výhoda, že mají širší štěteček, takže je lakování rychlé a navíc je lak poměrně hustý, takže výborně kryje a na nohy mi stačila s přehledem jedna vrstva. Schnutí rychlé :)
U nálepek jsem měla trošku obavy, protože hned při lepení se mi zdálo, že kytičky vůbec nedrží...tak jsem je trochu víc přimáčkla a usoudila jsem, že se nemůže stát nic horšího, než že je ztratím ještě než dojdu do práce...K mému úžasu cestu do práce vydržely! A nejen to, absolvovaly se mnou ještě cestu do Liberce a zpět domů a je večer a kytičky jsou stále na svém místě (křivdila jsem jim)... :)) 

(Kdyby mi někdy někdo řekl, že si budu fotit vlastní prsty u nohou, tak si poklepu na čelo, jestli je normální...a vidíte, fotím - ha,ha)


11 komentářů:

Všem moc děkuji za milé komentáře :)