úterý 8. května 2012

MILADA - kosmetika

O obchůdku Milada - kosmetika jsem vám už psala a pro ty, které ho ještě nenavštívily a chtěly se mrknout, tak můžete ZDE :)
Minulá recenze byla na konopný balzám, kdo nečetl, může se podívat TADY. Od té doby mohu zase jen potvrdit jeho skvělé účinky. Poslední dobou se zařadil mezi nejpoužívanější v naší rodince:)
To jen na úvod, protože dnes vám chci napsat o dalším výrobku z konopné řady a tím je Šampón - balzám pro lepší růst vlasů s extraktem z konopí.
Měl by vlasy intenzivně regenerovat, dodávat jim objem, posilovat kořínky, zabraňovat vypadávání, vlasy by měly být lesklé. Kromě toho má stejně jako další konopná kosmetika protibakteriální, protialergické a protizánětlivé vlastnosti...Více informací najdete ZDE.

Fotku jsem z praktických důvodů pořídila ještě před tím, než jsem ho začala používat...


Na tento šampón jsem byla opravdu moc zvědavá...Netrpím sice naštěstí žádnými alergiemi nebo ekzémy, ale vlasy mám hodně jemné a docela mi i dost padaly. Konopný šampón používám už skoro měsíc a můžu říct, že není co vytknout. Vlasy mají opravdu opticky větší objem, jsou i takové pevnější (ne to chmýří, jaké mívám po některých jiných přípravcích) a ani jich tolik nevybírám z hřebenu, když se češu....
Takže úplná spokojenost a určitě doporučuji vyzkoušet :)

A jaké šampóny se osvědčily vám?

5 komentářů:

  1. Musím se přiznat, že by mě neupoutal obalem, ať chci nebo nechci, rozhodování probíhá i na základě něj. Ale pokud plní, co slibuje, jedině dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je fajn, že jsi našla něco, co ti vyhovuje. Já mám svůj oblíbený (z lékárny), ale nechce se mi do koupelny mrknout na název... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. chcem ten sampon! uz len kvoli zlozeniu :D :D hehe

    zivotvosvete.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já s vlasy problém nemám, mám jich spíš až až.. Ale přítel problémy má (nojo, je to chlap) a teď používá jeden - Šampon tajemného mnicha (čínská medicína), ale zatím nevím, jaké jsou výsledky.. Používá ho velmi krátce.Ale jestli mu pomáhat nebude, koupím mu tento, třeba zabere.. :) I když chlapi mají přece jen vlasy jiné, než ženy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jů, jak já někde vidím konopí, hned to musím mít! ;-))
    Perfektní, zkusím.
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)