sobota 14. dubna 2012

New In - sandály Tamaris


Tak jsem si opět udělala radost…Dnešní balíček byl ovšem jiný, než všechny předchozí. Přestože hodně věcí nakupuji přes internet, zatím jsem neměla odvahu tímto způsobem kupovat boty…Obávala jsem se, že když si boty objednám tímto způsobem, může se stát, že mi nebudou sedět. Nevím, jestli se to stává i vám, ale už jsem si několikrát musela vzít jiné číslo bot, než mám běžnou velikost. Nevím, jestli je to různým číslováním nebo tím, jak jsou boty dělané, ale je to tak. Představa, že si objednám boty, které mi pak nebudou mě tedy odrazovala.
A proč jsem změnila názor?
Podařilo se mi najít obchod – REJNOK obuv, kde kromě skvělého výběru bot všeho druhu od lodiček, kozaček, sandálů, balerín (např. značky Tamaris, Rieker, Caprice a mnoho dalších), až po kabelky, peněženky a obuvní doplňky, máte možnost vrácení zboží do 30 dnů a to ZDARMA!!!
Takže bylo rozhodnuto…Objednávku jsem zadala v úterý a ve čtvrtek jsem měla balíček doma :-D



Protože mám na léto jen pantofle na opravdu vysokém podpatku a přeci jen se nohy občas bouří, dala jsem si za úkol je letos trochu šetřit (alespoň někdy) a pořídit si nějaké pohodlnější sandály. Vybrala jsem si boty od značky TAMARIS

No a když už jsem byla v tom objednávání, přidala jsem ještě kabelku  tweety
která byla ve výprodeji.


Tak co říkáte, líbí se vám? A jaké jsou vaše zkušenosti s nákupem bot přes internet?

16 komentářů:

  1. krásné sandálky i kabelka ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Botky jsou moc hezké:) Já se přes net bojím kupovat boty, teda vlastně přes net nekupuji žádné věci, protože se bojím, že mi to nebude:)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý výběr, botky i kabelka se mi moc líbí:-) Já taky přes net nenakupuju boty ani oblečení, protože se bojím, že bych netrefila velikost:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne :)
    ja som zatiaľ cez net objednávala topánky len 1x, ale našťastie som sa trafila :)

    OdpovědětVymazat
  5. no s tymi topankami je to strasne :D ja som si objednala vcera tenisky, tak som zvedava ci som trafila :D ale tieto sandalky su krasne, ja si na leto planujem gladiatorky zohnat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý nákup, ta kabelka je úplně boží :).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Botičky jsou úžasné. Jinak přes internet nakupuji hrozně ráda, mají věci levnější nežli v kamenných obchodech a mnohdy také originální.

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké botky :) Také už bych nějaké potřebovala :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné sandálky, určitě budou moc pohodlné

    OdpovědětVymazat
  10. ty botky nejsou vubec špatné :)) hezky vypadaj :))

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné věcičky.

    osobně moc boty přes net nekupuji, ale už jich pár doma mám, ale šlo o ty co jsem už dříve měla vyzkoušené, protože taky mam problémi z velikostmy, že někdy mam rozestup až 3 čísla od sebe

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)