sobota 21. dubna 2012

Jako závodník...

Dnešní příspěvek bude trochu jiný, než na jaké jste zvyklé...ale o dnešní jízdu se s vámi musím podělit :-)
Ve svém příspěvku Versatile blogger award jsem vám na sebe práskla, že ráda řídím auto a že studuju VŠ...A o tom je dnešní příspěvek...
Dnes jsem opět jela do školy - na zkoušku ( k té "milé" vyučující, co nás dusila už minulém semestru na tři termíny...). Takže asi nemusím vyprávět, v jakém stresu jsem byla kvůli zkoušce...
Cestou dělám ještě takový menší okruh a nabírám dvě kolegyně...Trasu už mám opravdu najetou, takže máme přesné časy, kde kterou naberu a vychází mi to většinou plus minus 2-3 min. a v Liberci jsme s půlhodinovou rezervou...Dneska ne! Asi 3 km před první zastávkou najednou zákaz vjezdu (podotýkám, že to nebylo nikde značené)!!! Volám kolegyni, jestli to jde objet a ona že ne, že se musím vrátit a jet jinudy...Takže otočka, nějakých 10 km zpět - tudíž jsem změnila pořadí a nabrala druhou kolegyni a pro první jsem jela druhou stranou. Přijedeme do první vesnice a tam najednou značka slepá ulice!!! To už mě poléval pot. Takže zase odskok kamsi, odhadem po nějakých silničkách se mi to podařilo objet a mohli jsme pokračovat. Jenže tyhle dvě překvápka nás zdržely natolik, že nám zbývalo ještě nějakých 35 km a 20 minut...(samozřejmě bez časové rezervy)
Suše jsem konstatovala, že to teda nemůžeme stihnout...holky raději ani nemluvily:) Ale představa, že bysme právě na tuto zkoušku měly dojet pozdě mě ničila...No nic, tak na to zkusím šlápnout...A taky šlápla:-)




Za minutu celá jsme vcházely do školy...Holky celou cestu ani nehlesly, teprve když jsme dorazily na místo, ocenily mé řidičské schopnosti...ale bylo vidět, že si oddychly, že už stojíme...;-)
Jinak výsledek zkoušky se dozvíme do týdne, tak mi držte palečky...:)

11 komentářů:

  1. Držím prsty, aby to bolo na 100%!
    z čoho ta skúška bola?
    resp. čo vlastne študuješ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:)
      Zkouška byla ze specifických poruch učení a studuju speciální pedagogiku...

      Vymazat
  2. hodně štěstí se zkouškou,držím ti palce :)

    OdpovědětVymazat
  3. držím ti palce :) určitě se ti zkouška povedla !

    OdpovědětVymazat
  4. Ty se nezdáš! To musely být drifty! :D A tu zkoušku jsi určitě dala, takové peripetie kvůli ní podstoupíš a nedáš ji? To by se musel svět úplně zbláznit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím jestli svět, ale já asi jo:) I když u této paní je to zcela normální...

      Vymazat
    2. neboj, všechno dobře dopadne :)

      Vymazat
  5. Hlavně, že jste to stihly a drřím palce :-)

    OdpovědětVymazat
  6. nenávidím nepredvídateľné situácie na cestách!!! 8D
    prajem veľa šťastia k dobrému výsledku zo skúšky 8) obdivujem, že ste to stihli včas pri tom všetkom 8D

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)