neděle 25. března 2012

Ziaja - tělové máslo

V týdnu jsem vám psala, že mi přišel balíček s kosmetikou Ziaja. Protože jsem na tyto výrobky byla opravdu moc zvědavá, samozřejmě jsem je začala hned používat - a nejen já...je nás doma víc a krémy si samozřejmě nikam nezamykám :)
Jako první jsem si k hodnocení vybrala tělové máslo - kozí mléko.



Je určené pro suchou a normální pokožku. Má doplňovat nedostatek lipidů, regenerovat přirozenou ochranou bariéru, zlepšovat pružnost a měkkost pokožky a zanechávat ji jemnou a hebkou...Alespoň tak to uvádí výrobce.
A jak to vidím já?
Konzistence je jako u krémů, ani hustý, ani řídký...tak akorát. Velice příjemně voní. V prvním okamžiku mi byla vůně nějak povědomá a pak jsem přišla na to, že mi trochu připomíná vůni klasického Dove krému - to jen pro přiblížení...
Nevím proč, ale po zimě mám vždycky strašně vysušené lokty, a i když jsem si je mazala obyčejnými krémy třeba na ruce, pomohlo to vždycky jen bezprostředně po namazání a za chvíli už jsem je měla zase samou šupinku...Takže zatěžkávací zkouškou pro toto tělové máslo byly právě moje suché lokty...A výsledek?
Uposlechla jsem návod k použití, nanesla trochu větší množství a nechala vstřebat...kůže pak byla krásně vláčná a po třech dnech mám po vysušených loktech i po šupinkách....Moje hodnocení je tedy jednoznačně na výbornou :)
Kromě mě začal toto máslo používat i můj manžel, který pracuje s barvami a má neustále vysušené ruce... Nemůže si ho vynachválit...
Tak kdo ještě váháte, určitě doporučuji:)

6 komentářů:

  1. vypadá skvěle :) krásná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  2. tělová másla si poslední dobou moc oblíbil přítel, takže bych jím udělala radost nejen sobě a to se počítá :-) takže díky za tip! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Recenze úžasná, já ziaju taky můžu jen doporučit, hlavně celou řadu Cocoa butter, ta je dokonalá!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Super recenze. Nic od značky Zaija nemám, ale po tvém pění chvály to možná změním :)

    OdpovědětVymazat
  5. nejlepší jsou kozenky fakt ze jo

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)