pondělí 5. března 2012

RYOR - Balzám po depilaci

Dnes vám přináším recenzi na další výrobek mé oblíbené firmy RYOR. Jedná se o výrobek, na který jsem byla asi nejvíc zvědavá, zda splní mé očekávání. Nevím, jak jste na tom vy, ale já mám docela problém, protože po holení v oblasti bikin mi do druhého dne naskáčou svědivé pupínky a než se jich úplně zbavím, můžu se už zase holit...opravdu nic příjemného :(
Když jsem viděla, že RYOR nabízí Balzám po depilaci, hned jsem věděla, že ho chci vyzkoušet, protože se mi ještě nestalo, aby mě nějaké zboží této firmy zklamalo.



Nebudu vás už napínat...ani tento výrobek mě nezklamal...(a to už je co říct, protže po vyzkoušení všech možných úžasných přípravků jsem se nikdy žádaného efektu nedočkala).
Ne že by se neobjevila vůbec žádná reakce, ale byla nesrovnatelně mírnější. Objevilo se sice slabé svědění, které ale po dalším namazání ustalo, ale co je hlavní, nebyly žádné pupínky!!!  A to je pro mě to nejdůležitější!
Právě teď je balzám po depilaci v akci, takže určitě stojí za to ho vyzkoušet :)

A co vy, máte taky nějaké "reakce" po depilaci?

7 komentářů:

  1. to mě vážně zaujalo... viděla jsem ho u nás v drogérce, tak po něm možná sáhnu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super recenze...jestli opravdu funguje, jak říkáš, docela by se mi hodil.

    OdpovědětVymazat
  3. Máš super blog :) Označila som ťa v článku o lakoch na nechty a bolo by super keby si pokračovala :))

    OdpovědětVymazat
  4. Taky ho používám...a fakt mi vyhovuje narozdíl od jiných přípravků. I.

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám Sudomed z lékárny :-) Prioritně je určen na dětský zadeček jako prevence opruzenin, pupínků, začervenání apod. Vždy po oholení mi vyskákaly takové pupínky a začervenání, že mě bolelo mít na sobě i jemné kalhotky. Sudomed stojí cca 90 Kč a je super, je dost hutnej, zanechává bílý film, ale pupínky a podráždění jsou od té doby tabu. Prostě perfektní :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Žádný Sudomed mi to na netu nenašlo, jako o co se přesně jedná o krém mastičku či pudr ??? To už tady Anonymní žena neuvedla..

    OdpovědětVymazat
  7. Já používám výrobky od firmy Ryor od jejího vzniku a nikdy jsem nelitovala. Mám hodně problematickou a citlivou pleť,kupurozu na obličeji.... tak novinky někdy nejsou pro mně,ale vždy si to vyzkouším zkušebním vzorečkem a pak mám jistotu zda výrobek je pro mně nebo ne.

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)