čtvrtek 8. března 2012

Aktivní krém proti vráskám - RYOR

Mám tu pro Vás další recenzi na výrobek od RYORu. Tentokrát se jedná o Aktivní krém proti vráskám.
Protože už delší dobu patřím do věkové kategorie 30+, pro kterou je tento krém určen, byla jsem zvědavá, jak na moji pleť zapůsobí. Musím podotknout, že moje pleť hned tak nějaký krém nepřijme a brání se různými vyrážkami nebo alespoň zarudnutím či svěděním...Takže to byla první zkouška a dopadla na výbornou. Žádná obrana mé pleti se nekonala :)
Krém je v praktickém balení s dávkovačem, stačí opravdu malé množství, krásně se roztírá a pleť je po něm krásně hladká a svěží. Co se týká vrásek, tak bych řekla, že po téměř měsíční aplikaci už je také znát výsledek...

Krém obsahuje extrakt z mořských řas, jojobový olej, elhibin a kyselinu hyaluronovou
Moje hodnocení je tedy opět to nejlepší a vřele doporučuji - když ne pro sebe, tak třeba jako dárek pro maminku, která ho určitě ocení :)

3 komentáře:

  1. Ja tuto kosmetiku moc neznam, ale moje mamina si ji vychvaluje. Ja bych taky uz neco potrebovala. Tak bych to mohla vyzkouset:)....M*

    OdpovědětVymazat
  2. Krém je úžasný. Kdybych nevěděla, že je to česká kosmetika s mnohaletou tradicí tak bych věřila že je to luxusní drahý krém. Musím říct, že třeba na čele jsem viděla i protivráskový efekt! Opravdu! Doporučuji. A příjemně voní!!

    OdpovědětVymazat
  3. S tímto krémem jsem velmi spokojená,používám ho řadu let.Mám smíšenou pleť,dříve jsem trpěla na trudovitost a pravidelnou péčí a používáním i dalších výrobků/tonikum,odličovací pleťové mléko/této značky problémy značně ustoupily.Za sebe můžu jenom doporučit a věkem se blížím k 50.

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)