středa 22. února 2012

RYOR - bylinný šampón s Panthenolem

Dnes tu máte první slibovanou recenzi na věcičky od RYOR(u).
Začínám RYOR - bylinným šampónem s Panthenolem. Byl to jediný výrobek, u kterého jsem poněkud váhala a hned také vysvětlím proč. Jak už všichni víte, stará sice nejsem, ale už hodně pamatuju...V mých vzpomínkách z dětství jsou pouze dva šampóny - březový a žloutkový...Jaká to asi byla kvalita a "vůně" vám nemusím dlouze vyprávět :) A odsud pramenil můj předsudek...Takže když jsem viděla šampón s extrakty břízy a rozmarýnu, váhala jsem...Jelikož jsem si však objednávala kondicionér a balzám (o těch zase příště), rozhodla jsem se nakonec objednat kompletní řadu přípravků na vlasy, tedy i šampón...A musím říct, že jsem udělala dobře, protože jsem se díky tomu zbavila jednoho zbytečného předsudku a konečně trefila na šampón, který mi vyhovuje :)
Šampón má velmi příjemnou vůni, na mytí není třeba žádné velké množství a jelikož se mi vlasy poměrně hodně mastí, jsem i mile překvapená, protože běžně už bych teď měla neupravitelné vlasy (myla jsem si je včera ráno) a po prvním použití tohoto bylinkového šamponu jsou ještě celkem v pohodě! Takže za sebe mohu říci, že jsem opravdu spokojená :)
Šampón by měl podporovat i regeneraci vlasů a vracet jim přirozený lesk a hebkost. Toto nemohu stoprocentně potvrdit po prvním umytí, každopádně pocit hebkých vlasů jsem měla :)
Pro mě tedy jednoznačně vysoké hodnocení a jasná příští volba...


9 komentářů:

  1. To jsem ani nevěděla, že Ryor dělá šampony. Pěkná recenze :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Nice post! Check my blog and follow me if your ant!
    Ioana

    http://sparkleeverydayblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. love your blog

    I will be really happy, if you follow my blog. I will always follow yours back ;))

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. hi girl, just came across your blog & really like it :)
    following you now and would be happy if you followed back!
    xx love from london,

    http://pulcinellata.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Taky se mi vlasy celkem mastí, tak uvidm, až mi dojde momentlní šampon, zkusím tenhle. :)
    Ale pravda, taky jsem netušila, že Ryor dělá i věci na vlasy... :/ :D

    OdpovědětVymazat
  6. Musím se přidat s kladným hodnocením šamponu. Řadu let jsem používala šampon Elseve a nic lepšího jsem do té doby neobjevila, dokud jsem nenarazila na Ryor. Opravdu nádherně voní, není třeba používat velké množství a vlasy jsou po něm takové přirozenější. Škoda jen, mohli by vyrábět větší balení.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím, Ryor ještě nepoužívám, ale zatím jsem na něj slyšela samé dobré recenze. Co se týče šamponu, jsem skeptická. Nevím jestli to je vlasy, nebo doposud používanými šampony, ale vždycky mě bolela pokožka hlavy zvlášť co se týče kořínků vlasů. Jako kdybych měla těžké vlasy a svou tíhou je stahovaly z kůže a tím mě to bolí. Tak jsem zkoušela používat šampony bez silikonů, což mi na nějaku dobu ulevilo, ale musela jsem si co druhý či třetí den vlasy znovu mýt. Tak co mylsíte, mám jít do tohoto šamponu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den. Proc nekdo nenapise realnou recenzi? Vyzkousela jsem sampon i balzam na vlasy. Krome toho ze pekne voni a docela dlouho, tak jsem mela dokonale vlasy slepene, spatne se rozcesavaly a o jejich hebkosti radeji ani nepisu. Tak proc takovy smejd znovu nekoupit?

      Vymazat
    2. To musíš ten šampon opláchnout vodou....

      Vymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)