úterý 21. února 2012

Česká přírodní bylinná kosmetika...

Myslím, že nikomu nemusím příliš představovat kosmetiku značky RYOR...Všichni určitě víte, že se jedná o čistě přírodní bylinnou kosmetiku české výroby...
Já bych se tu však ráda zmínila, kdy jsem se já osobně začala o kosmetiku RYOR zajímat a proč...
V obchodech jsem sice nějak podvědomě tuto značku vnímala, ale musím se přiznat, že jsem se o ní příliš nezajímala. Bylo to však jen do doby, kdy jsem před časem, čistě náhodou shlédla v televizi pořad s paní ing. Evou Štěpánkovou, kde mimo jiné vyprávěla, jak založila firmu po narození své dcery, a to z důvodu, aby ji měla jak uživit...Pořad byl samozřejmě natáčen již v době, kdy byla značka RYOR známá a úspěšná. Mohlo by se očekávat, že takto úspěšná dáma bude svůj úspěch dávat najevo...Ale kdepak, paní Štěpánková na mě v celém tomto pořadu působila velice příjemně a okamžitě si získala můj obdiv. No a to byl důvod, proč jsem se o kosmetiku RYOR začala zajímat a začala ji používat. A stejně jak na mě pozitivně působila paní Štěpánková svým vystupováním, stejně pozitivně vnímám i působení její kosmetiky.
Dnes už při komunikaci s firmou RYOR jednáte právě s dcerou  Janou. A musím říct, že i ona si mě okamžitě získala svojí ochotou a vstřícností. Před oběma hluboce smekám a moc si jich vážím.

Dnes mi přišel z RYORu balíček, takže se můžete těšit na recenze :)

Zleva:  balzám na vlasy, aktivní krém proti vráskám s mořskými řasami, bylinný šampon s panthenolem, regenerační kondicionér s panthenolem, balzám po depilaci  a LIPORED-emulze k redukci podkožního tuku



A co vy a RYOR?

8 komentářů:

  1. Určitě se chystám od nich něco vyzkoušet, zatím mám jen zkušenost kuličkou proti akné. Na dojmy jsem zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Výrobky vypadají opravdu lákavě, bylinkám důvěřuji takže určitě vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já se těším a ten šampon a kondicionér:-) Ryor jsem zatím ještě nezkoušela:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. to je moc hezký článek, zajímavé se o té značce něco dovědět :)

    OdpovědětVymazat
  5. ryor je skvělá kosmetika,těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky přemýšlím o nějakém produktu od této kosmetiky, ale spíš až v létě teď se snažím doplácat kosmetiku kterou mám:)

    OdpovědětVymazat
  7. Nemám skúsenosti s kozmetikou Ryor, ale všade na túto kozmetiku čítam dobré recenzie tak si asi niečo objednám. (:

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj kočky, pochádzam zo Slovenska a o tejto značke som sa dozvedela len tak náhodou. U nás v meste je len jeden maličký obchodík kde je možné si kúpiť produkt značky Ryor (veľmi malý výber oproti obchodom v ČR). Hneď ako som vyskúšala krém bolo mi jasné, že je úžasný a siahla som aj po ďalších produktoch. Úplne najviac odporúčam depilačné fólie. Sú vážne perfektné......veľmi som sa depilácie bála ale s týmito fóliami to ani tak nebolelo a som rada, že som teraz v ČR a že si odtiaľ domov prinesiem asi všetky možné výrobky. Naozaj som dlho hľadala značku, ktorá by mi takto vyhovovala. Preto len skonštatujem, že v plnej miere súhlasím s blogerkou v tom, že RYOR is the BEST......:)

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)