středa 29. února 2012

Zase jedna netradiční giveaway - TADY :)

A je to tady.........moje 1. giveaway :)

Jak jsem slibovala, mám tu pro vás svoji první giveaway...
V hlasování jste měli možnost vybrat si něco z naší domácí výroby bižuterie :) Vyhrály náušničky č.2 - modré kytičky. Samozřejmě to není jediná věc, o kterou můžete hrát....tady se můžete podívat, na celou výhru....

Vítězné náušnice z hlasování + perličkové náušnice (bonus- ha,ha), krém na ruce od Adonis a vzoreček hydratačního tělového mléka pro citlivou pokožku od Eucerin...

A co je potřeba?
- být z ČR nebo Slovenska
- sledovat můj blog přes googlefacebook nebo bloglovin (stačí kliknout na ikony vpravo)
- do komentáře napsat, co se vám na mém blogu líbí a co byste naopak změnili
- a hlavně nezapomenout připojit mailovou adresu, abych vás mohla v případě výhry kontaktovat.


Giveaway bude ukončena 16. března ve 21,00 hod.

úterý 28. února 2012

Laky, které bych si chtěla pořídit...

Laky, které bych si chtěla pořídit...

janyany on polyvore.com

Který z nich by byl váš favorit?
Mě se líbí všechny, ale nejvíc mi asi učaroval ten modrý vpravo dole :)

pondělí 27. února 2012

Vpravo na stránce hlasujte, co byste chtěli do giveaway :)

Na hlasování už vám zbývají jen necelé 3 dny!!!...Pak chci giveaway vyhlásit co nejdříve. Mám takovou vizi, že až budu mít 67 čtenářů (to číslo proto, že většinou se dávají "kulatá", tak trochu změna), ale ještě uvidím, jestli vydržím tak dlouho:)


26.2.2012
Vzhledem k tomu, že do 67 chybí už pouze 4 noví členové, myslím, že budu moct vyhlásit giveaway hned následující den po skončení hlasování :)

Jéje, už chybí jen 1 :-)
Tak je to jasný.....giveaway bude vyhlášená hned po skončení hlasování :))

Všem Vám moc děkuju za krásné komentáře a za to,že můj blog sledujete. Mám z toho obrovskou radost :)

neděle 26. února 2012

Zase jedna pěkná giveaway...

Giveaway o spoustu pěkných cen najdete TADY :)

Parfémy FM group

Tak se konečně dostávám ke slibované recenzi na parfém...
Dříve než se dostanu ke konkrétní vůni, zmíním se nejdříve o FM group - VONAVE.
Je to obchod zabývající se prodejem parfémů, které jsou na úrovni značek jako je např. Escada, Hugo Boss, Versace, Chanel atd. Jde o to, že parfémy jsou vyráběny s identických esencí jako jsou známé značky, ale tyto parfémy nenesou jméno známé osobnosti, není na ně dělaná mega reklamní kampaň ap. Z tohoto důvodu, jsou tyto parfémy dostupné za zlomek ceny parfémů značkových.
Věřím, že vás teď napadlo možná totéž co mě, když jsem tyto informace četla poprvé - TADY. Určitě zase nějaká napodobenina, která má jen nalákat lidi...Když jsem si vše pročetla znovu, rozhodla jsem se, že na zkoušku jeden parfém objednám...


Pokud ji neznáte, jedná se o citrusovou vůni s povzbuzující silou jasmínu,bílé růže,bambusu,jablka a citrónu.

Musím říct, že jsem byla opravdu zvědavá...
Parfém přišel skutečně do dvou dnů, jak slibují na svých stránkách, vůně je opravdu taková, jak má být, a co je hlavní, vydrží opravdu dlouho. Včera jsem se navoněla v 6 hod. ráno, než jsem odjížděla do školy, vrátila jsem se kolem čtvrté odpoledne a stále krásně voněl...Uznejte, že za 350,-Kč se to opravdu vyplatí.
Navíc, pokud se TADY zaregistrujete a stanete se členy stránky VONAVE, získáte navíc slevy 30-50% + další výhody.

Co vy na to, líbí? 

Péče o vlasy - RYOR

Je tady další recenze na výrobek od RYORu. Tentokrát je to další výrobek z řady Hair Care, a to Regenerační kondicionér s Panthenolem.
Kondicionér obsahuje D-Panthenol, keratin a extrakt rozmarýny. (Rozmarýnu a Panthenol obsahuje i šampón, o kterém jsem psala nedávno).
Kondicionér by měl zlepšovat pevnost, elasticitu a rozčesatelnost vlasů. Při pravidelném používání pak omezit třepení a lámavost.

Regenerační kondicionér s Panthenolem

A moje první dojmy?
Není potřeba dávat nijak velké množství a vlasy jdou opravdu bez problémů rozčesat. Mám delší vlasy a na těch se to opravdu pozná! Zatím nedokážu posoudit, zda se sníží třepení a lámání, ale určitě mám pocit, že vlasy působí tak nějak zdravěji a dobře se upravují.
Takže ode mě opět to nejlepší hodnocení :)

pátek 24. února 2012

Pomóóóc...

Tak jsem se asi před hodinkou vrátila ze školy a už mám zase depku...Opět jsem ve stavu, že si říkám, co tam vlastně dělám...Tento semestr mě čeká němčina, ze které si už samozřejmě nic nepamatuju a ještě ke všemu jsem se dnes dozvěděla, že za 14 dní děláme zápočet, takže docela masakr...
A zítra jedu opět, takže jen čekám, co se nabalí dál :(
Mám pocit, že je to snad čím dál horší...
Ale abych jen nefňukala, zítra slibuju, že se polepším a přidám slíbenou recenzi :)

Prosba pro všechny...

Včera jsem na jednom blogu natrefila na článek, který mi mluvil přímo z duše a dokonce jsem nějaký podobný příspěvek měla v plánu...jedná se o ověřování komentářů těmi příšernými klikyháky...Ale protože se nechci opakovat, můžete se podívat TADY...S Violet naprosto souhlasím :)
Připojuji ještě jeden odkaz, kde najdete návod, jak postupovat :)

Jinak dnes jsem až do večera ve škole, tak nevím, jestli se mi podaří ještě dnes něco přidat...mám v plánu jednu recenzi na parfém :)

středa 22. února 2012

RYOR - bylinný šampón s Panthenolem

Dnes tu máte první slibovanou recenzi na věcičky od RYOR(u).
Začínám RYOR - bylinným šampónem s Panthenolem. Byl to jediný výrobek, u kterého jsem poněkud váhala a hned také vysvětlím proč. Jak už všichni víte, stará sice nejsem, ale už hodně pamatuju...V mých vzpomínkách z dětství jsou pouze dva šampóny - březový a žloutkový...Jaká to asi byla kvalita a "vůně" vám nemusím dlouze vyprávět :) A odsud pramenil můj předsudek...Takže když jsem viděla šampón s extrakty břízy a rozmarýnu, váhala jsem...Jelikož jsem si však objednávala kondicionér a balzám (o těch zase příště), rozhodla jsem se nakonec objednat kompletní řadu přípravků na vlasy, tedy i šampón...A musím říct, že jsem udělala dobře, protože jsem se díky tomu zbavila jednoho zbytečného předsudku a konečně trefila na šampón, který mi vyhovuje :)
Šampón má velmi příjemnou vůni, na mytí není třeba žádné velké množství a jelikož se mi vlasy poměrně hodně mastí, jsem i mile překvapená, protože běžně už bych teď měla neupravitelné vlasy (myla jsem si je včera ráno) a po prvním použití tohoto bylinkového šamponu jsou ještě celkem v pohodě! Takže za sebe mohu říci, že jsem opravdu spokojená :)
Šampón by měl podporovat i regeneraci vlasů a vracet jim přirozený lesk a hebkost. Toto nemohu stoprocentně potvrdit po prvním umytí, každopádně pocit hebkých vlasů jsem měla :)
Pro mě tedy jednoznačně vysoké hodnocení a jasná příští volba...


Další pozvánka na giveaway :)

Tentokrát se můžete zúčastnit TADY :)

úterý 21. února 2012

Orchidej...

Tuto orchidej už mám několik let a po celou dobu jsem bojovala víceméně o její přežití...Přečetla jsem si o ní co se dalo, ale nějak to nezabíralo...Vždy, když jsem měla pocit, že začíná odcházet, tak jsem jí někam přemístila a modlila se aby přežila. Jednou už dokonce vyhodila na květ, ale pak najednou poupata zežloutla a bylo po radosti.
Teď se ale musím pochlubit, protože jsem se přeci jen dočkala a konečně vykvetla...:)


Česká přírodní bylinná kosmetika...

Myslím, že nikomu nemusím příliš představovat kosmetiku značky RYOR...Všichni určitě víte, že se jedná o čistě přírodní bylinnou kosmetiku české výroby...
Já bych se tu však ráda zmínila, kdy jsem se já osobně začala o kosmetiku RYOR zajímat a proč...
V obchodech jsem sice nějak podvědomě tuto značku vnímala, ale musím se přiznat, že jsem se o ní příliš nezajímala. Bylo to však jen do doby, kdy jsem před časem, čistě náhodou shlédla v televizi pořad s paní ing. Evou Štěpánkovou, kde mimo jiné vyprávěla, jak založila firmu po narození své dcery, a to z důvodu, aby ji měla jak uživit...Pořad byl samozřejmě natáčen již v době, kdy byla značka RYOR známá a úspěšná. Mohlo by se očekávat, že takto úspěšná dáma bude svůj úspěch dávat najevo...Ale kdepak, paní Štěpánková na mě v celém tomto pořadu působila velice příjemně a okamžitě si získala můj obdiv. No a to byl důvod, proč jsem se o kosmetiku RYOR začala zajímat a začala ji používat. A stejně jak na mě pozitivně působila paní Štěpánková svým vystupováním, stejně pozitivně vnímám i působení její kosmetiky.
Dnes už při komunikaci s firmou RYOR jednáte právě s dcerou  Janou. A musím říct, že i ona si mě okamžitě získala svojí ochotou a vstřícností. Před oběma hluboce smekám a moc si jich vážím.

Dnes mi přišel z RYORu balíček, takže se můžete těšit na recenze :)

Zleva:  balzám na vlasy, aktivní krém proti vráskám s mořskými řasami, bylinný šampon s panthenolem, regenerační kondicionér s panthenolem, balzám po depilaci  a LIPORED-emulze k redukci podkožního tuku



A co vy a RYOR?

neděle 19. února 2012

sobota 18. února 2012

***Samolepky - dekorace bytu***



O samolepce na zeď jsem přemýšlela dlouho a konečně jsem se rozhoupala...Objednala jsem si jí (jak jinak) - přes internet. Dlouho jsem hledala, až mi padl do oka tento E-SHOP.

Přestože výběr byl opravdu těžký, protože se mi jich tam samozřejmě líbilo spoustu, nakonec jsem vybrala...
TUTO...

Termín dodání, který je u samolepek napsán souhlasí, takže žádné dlouhé čekání. Součástí dodávky je i návod k lepení. Protože samolepka přijde srulovaná, musíte ji nechat nejdříve vyrovnat. Pak je třeba odstranit podkladový papír, což byla asi největší fuška...Některé jemnější části se prostě nechtěly pustit, takže jsme jim museli trochu "pomoci" :) Ale nakonec jsme to zvládli. Samotné lepení už pak šlo skoro samo. A výsledek si můžete prohlédnout tady...






Z výsledku jsem nadšená a co vám budu povídat, už přemýšlím, jakou a kam pořídím příště :)


Budu ráda, když mi napíšete, jak se vám líbí a jestli už taky někde samolepku máte :)
Giveaway - tentokrát u Anet TADY.

pátek 17. února 2012

Další doporučení na giveaway :)

Tentokrát trochu z jiného soudku...podívat se můžete TADY

Dárky pro ženy :)

Myslím, že každá z nás ráda dostává dárečky a když je nejhůř, tak si je pořídí sama. Není nad to, udělat si radost :)
Já si taky udělala radost...
Vždycky se mi líbily šperky Swarovski, ale doposud jsem žádný neměla. Jak už jsem psala dříve, ráda nakupuji přes internet...A tak jsem nedávno při svém brouzdání po zajímavých e-shopech zabloudila na stránky Dárky pro ženy...a už to bylo :)
Je to obchod, kde je opravdu z čeho vybírat. Neodolala jsem a objednala si náhrdelník Swarovski...Dnes přišel a jsem nadšená - vypadá nádherně, na jemném stříbrném řetízku, krásně zabalený...



Líbí? - Tak pro jistotu přidávám odkaz ZDE ať nemusíte dlouho hledat:)


No a protože nejsem žádný troškař, objednala jsem si ještě jednu krásnou a praktickou věc - háček na kabelku (znáte to, když někam přijdete, posadíte se a teď kam s kabelkou...na opěradlo židle, na klín, v horším případě na zem...tak to už teď nemusím). Součástí je i malý sametový pytlíček, do kterého si háček uložíte a nemusíte ho pak nikde hledat zapadlý v kabelce...

 A tohoto krásného pomocníka najdete ZDE :)



Budu ráda, když mi napíšete jak se Vám líbí a jestli tento obchod znáte :)


čtvrtek 16. února 2012

Sekáčový outfit 1 :)


Fialový kabátek  (chybějící knoflík v kapse, takže jen přišít) + kalhoty...



Tričko


Propínací bolerko + černý rolák
 

Tak to je první várka slíbených úlovků ze sekáče....útrata - 150,- Kč :)
(dnes mojí dcery - na mě dojde příště)

Červeno-bílý outfit

středa 15. února 2012

***Foto***


Tak tady se naši psíci rozhodli, že mi udělají super pozadí...:)


Trochu jiná úprava fota....



Jinak dneska byl docela náročný den, ale o tom nechci...Bylo také jedno pozitivum:)
Probíhá u nás super velký  "sekáč", vše za 30,- Kč, takže po dlouhé době jsem si zase jednou pěkně pohrabala a úžasně nakoupila:) Hned jak vše vyperu, můžete se těšit na fotečky...první by mohly být už zítra...

úterý 14. února 2012

Amorův šíp

Nenechte se zmást titulkem...Amorův šíp je název kvetoucího čaje, který jsem nedávno dostala a dnes jsem usoudila, že je ten správný den si ho uvařit :)
Kvetoucí čaj jsem si dělala poprvé, tak jsem byla samozřejmě zvědavá, jaký bude a hlavně jak to vypadá.
Celý "průběh" jsem nafotila, tak se můžete alespoň podívat...
Co se týká chuti, tak mě nijak neoslovila, protože nejvýraznější bylo jehličí a na to si zrovna nepotrpím... 
Složení: stříbrný jehličkový čaj, laskavcovka, květ jasmínu a měsíčku




Poraďte, jaký kvetoucí čaj je opravdu dobrý :)

pondělí 13. února 2012

Kamenný obchod nebo e-shop?

Nevím, jaké máte zkušenosti vy, ale já jsem na tom takhle... Pokud přijdu do kamenného obchodu a chci se jen tak nezávazně porozhlédnout, okamžitě mě začne "stíhat" nějaký prodavač, který mi chce za každou cenu "pomáhat". Naopak, pokud se potřebuji poradit o nějaké konkrétní věci, široko daleko není živé duše, na kterou bych se mohla obrátit... Z tohoto důvodu nejraději nakupuji přes e-shopy a rozhodla jsem se, že vám sem budu občas dávat typy na ty, které mám vyzkoušené. Dneska začnu obchodem, který je zaměřený na originální dárky a najdete tu opravdu spoustu zajímavých věcí, zvýhodněných akcí a nápadů. Naposledy jsem si tam kupovala sadu náušniček(příspěvek z minulého týdnu)... Takže pokud byste se chtěli podívat, můžete ZDE.

A jaké máte zkušenosti vy, kde raději nakupujete?

pátek 10. února 2012

Doporučení na giveaway

Objevila jsem jeden moc hezký blog, kde navíc právě probíhá giveaway, takže pokud se chcete podívat, klikněte  TADY











Já vím, teď si říkáte, co blbnu, když pátek je každý týden...Ale tohle není jen tak obyčejný pátek!!! Po tomto pátku mě čeká neskutečných DEVĚT DNÍ volna!!!
Tedy volna...s tím, co všechno bych ráda stihla, to nakonec dopadne asi tak, že příští pátek zjistím, že týden byl příliš krátký a já stihla sotva polovinu (když všechno dobře půjde) všech naplánovaných úkolů...
Ale nevadí, dneska si užívám té krásné vidiny dlouhého "volna"...:-)

***DOVE***


Určitě jste nemohli přehlédnout televizní reklamu na hydratační mléko Dove pro suchou pokožku. Mě osobně reklamy dost rozčilují, ale protože má pokožka v téhle zimě opravdu trpí, nechala jsem se zlákat a tělové mléko jsem si koupila i se sprchovým gelem. Musím uznat, že jsem opravdu našla to co jsem hledala. Kromě příjemné vůně, mléko i sprchový gel doopravdy hydratují dlouhodobě. Takže pokud vaše pokožka trpí stejně jako trpěla ta moje a hledáte vhodné přípravky, doporučuji tělové mléko a sprchový gel Dove s Deep care complexem J)



Jaké máte zkušenosti vy, co doporučujete?

čtvrtek 9. února 2012

Šaty zn.Lee


Krásné nové šatky, tmavomodré, příjemný materiál, vel.S.
Cena: 175,- Kč (+ poštovné)


Ještě jedna věcička-tentokrát nové červené tričko se zajímavě řešeným výstřihem, vel.S.
Cena: 130,- (+ poštovné)

Pro lepší představu ještě připojuji fotky, jak obě věci vypadají oblečené...





Samozřejmě, že pokud si objednáte víc věcí, platíte poštovné je jednou :-)

Moje první focení...


Věřte nebo ne,dneska jsem se poprvé odhodlala nafotit nějaké svoje fotky za účelem zveřejnění. Moc dobrý pocit z toho nemám, na fotkách si připadám děsně...ale dobře, už jsem se rozhodla, tak tady jsou...
Dvě věci, které teď ze sebe nesundám: kabát-Takko, kozačky-CCC


Můj oblíbený kabátek - Lee



Mám ráda černobílé fotky...
...doplněno šátkem...

...a čapičkou (ale tu nosím opravdu jen v nouzi nejvyšší)...

Tak co, je to hodně zlý, nebo to mám zase někdy zopakovat?
Díky  za vaše komentáře...





středa 8. února 2012

Tužka na oči MISS SPORTY

Jak už jsem se zmínila u řasenky, líčím si oči "na modro". A problém nemám jen se sháněním řasenky, ale i s výběrem tužky. Modrých tužek je sice na trhu poměrně velký výběr, ale jelikož si dělám linky jakoby "dovnitř" oka, problém je v tom, že většina tužek prostě na tuto část oka nemaluje. Výsledek je takový, že mám doma už docela slušnou sbírku modrých tužek, ale používat můžu jen jednu. Podařilo se i sehnat dřevěnou tužku od Miss Sporty, která sice taky nejdřív stávkovala, ale nakonec jsem zvítězila trikem z mládí, kdy tužku před použitím nahřeju zapalovačem a je to. Není to sice ideální řešení, ale lepší něco než nic...


úterý 7. února 2012

Skvělý nákup...

Tak jsem si zas jednou po dlouhé době udělala radost. Ne že bych měla nouzi o náušnice, ale uznejte, že dvanáct párů za pouhých 89,- Kč!!!!!!! Tomu se nedá odolat...Kdybyste se chtěli nechat taky zlákat, najdete je ZDE :-)

pondělí 6. února 2012

neděle 5. února 2012

Řasenka od Rimmel London

Protože si líčím řasy modrou řasenkou, není jednoduché ji pořídit...Černých řasenek je na trhu nepřeberné množství, ale když přijdete do obchodu a chcete modrou řasenku, je problém...
Proto jsem byla velice potěšena, když jsem objevila tuto řasenku od Rimmel London. Nejen že má skvělou barvu (není modrá jako modrá...), ale má i prima štěteček a vydrží dlouho. Takže ode mě velké PLUS:-)



Tak jsem se pokusila vyfotit na očích...tak ke mně prosím buďte shovívavé....


sobota 4. února 2012

Kočka s andulkou...


Naše andulka (jak jinak než Pepík) a kočička, kterou už bohužel nemáme (netradičně Miška)...takhle si spolu užívali...

Další vzpomínka na teplo...



Čím víc venku přituhuje, tím teplejší vzpomínky si snažím navodit...Tentokrát úžasná slunná Brazílie...